Evolutia preconizata a chiriilor pentru aceasta vara

Evolutia preconizata a chiriilor pentru aceasta vara


RBC Imobiliare vă prezintă un articol apărut în ziarul Adevărul ce prezintă previziuniile analiştilor unor dintre cele mai mari site-uri care se ocupă de imobiliare din ţară, Imobiliare.ro şi Anunturiparticulari.ro. Conform spuselor acestora eliberarea apartamentelor de către studenţi va duce la o inflaţie de oferte pe piaţa închirierilor, însă Proprietarii nu vor fi prea darnici cu ajustările de preţ în această vară.
„În perioada următoare, pe segmentul chiriilor, oferta va creşte considerabil, în special în oraşele universitare. Fenomenul este unul ciclic. Spre deosebire de alţi ani însă, cererea se va menţine la un nivel destul de ridicat”, a declarat Adrian Erimescu, directorul general al site-ului imobiliare.ro.
De aceeaşi părere este şi Silvia Vîlceanu, manager al portalului anunturiparticulari.ro, care susţine că proprietarii vor veni cu oferte noi în lunile de vară. „Raportat la numărul de oferte, atât în 2010, cât şi în 2011, iunie şi iulie au fost luni cu o ofertă în creştere faţă de luna mai a fiecărui an.
Conform acestui articol valorile medii ale chiriilor pentru Cluj Napoca sunt următoarle: Garsoniere 175€, Ap. 2 camere 2785€ şi Ap. 3 camere 375€.
Pentru a citi articolul intergral, dar şi pentru a vedea care sunt preţurile medii în alte oraşe urmaţi linkul: Adevarul.ro

Copy link
Powered by Social Snap