Unde te muti cand esti presedintele SUA pensionat

Unde te muti cand esti presedintele SUA pensionat

Dupa ce am vazut Penthouseul lui Donald Trump si mutarea sa la Casa Alba ne-am gandit ca totusi ar fi interesant sa vedem si unde se muta un fost presedinte al S.U.A. Nu de altceva dar noua ne place Casa Alba, iar cu peluza sa faimoasa credem ca este destul de greu de egalat. Chiar daca confortul propriei intimitati este probabil de nepretuit, sunt anumite aspecte de la Casa Alba la care suntem convinsi ca nu ar renunta niciun presedinte. Se pare ca sotii Obama au gasit totusi o locuinta care sa le fie pe plac, una mai mica, si nu chiar asa de alba…mai degraba gri.
Casa ce recent era scoasa la vanzare pentru suma de 5,3 milioane de dolari a fost inchiriata de sotii Obama, pana cand fetele lor vor termina scoala in Washington. Vor fi vecini cu fondatorul Amazon si chiar cu fica lui Donald Trump, daca este vorba sa discutam de mici ironii.
Casa este mai degraba un conac construit in anul 1928 si renovat complet la cele mai moderne standarde, pastrand totusi arhitectura imobilului. Casa are o suprafata de numai 2499 mp. Cu tot cu gradina?!? Nu stim, dar oricum spatiu este suficient. Fara a mai lungi vorba va lasam sa va delectati cu intreg articolul in original si cu galeria foto accesand linkul: Apasa aici pentru a vedea pozele cu viitoarea casa a sotilor Obama

Sursa articol: www.businessinsider.com

Copy link
Powered by Social Snap