Tururi virtuale 3D de la virtual3Dtour

Tururi virtuale 3D de la virtual3Dtour

Dupa multe cercetari si discutii pe piata din Romania a fost introdusa o noua tehnologie de ultima ora in domeniul 3D – Realitatea virtuala. Acest dispozitiv scaneaza cu o camera ultrasofisticata si speciala proprietatile. Astfel o data ce baza de date a fost creata se poate realiza turul online de pe orice tableta, smarthphone, computer sau SmartTV. Astfel nu mai este nevoie nici sa te mai deplasezi de la sediul agentiei RBC Imobiliare. Proprietatea este inca locuita? Nici o problema caci ea se poate viziona cu ochelari 3D la biroul agentiei.

Cum functioneaza aceasta noua tehnologie ?
*Scanarea in 3D si anume dispozitivul va scana spatiul necesar cu o camera 3D ultrasofisticata de ultima generatie
*Upload in 3D: se va procesa si se va genera modelul cu toate informatiile necesare generate capturate la scanare
*Share in 3D: permite oricui interactionarea cu modelele 3D de oriunde doar prin accesarea unui link, astfel ca modelele 3D pot fi integrate in orice website.
Spre deosebire de celelalte “ tururi virtuale “ existente pe piata care realizeaza capturi la 360 de grade fara posibilitatea explorarii spatiului, iar imaginea intrerupandu-se de la un punct la altul astfel calitatea lasand de dorit; tehnologia noastra este cu mult mai superioara.

Alte servicii oferite :
– macheta tridimensionala
– optimizare pentru printare in 3D
– releveu
– foto profesional
– webhosting
– video cu ghid vocal

Mai multe informatii despre acest serviciu ce va fi in curand disponibil si clientilor RBC Imobiliare gratuit sau contra-cost (in functie de pachetul de servicii oferit) aflat direct vizitand siteulvirtual3Dtour

Copy link
Powered by Social Snap