Confortul casei tale de la Ytong


Confortul casei tale de la Ytong

Atunci cand construim o casa protectia, sanatatea si confortul familiei sunt aspectele care conteaza de fapt. Pentru cei mai multi dintre noi, o casa este una dintre cele mai importante investitii pe care le realizam si este o expresie a griji fata de cei dragi. Ne dorim, prin urmare constructii moderne, de calitate si care asigura beneficii durabile. Suntem aici sa te ajutam in acest demers si sa iti oferim sfaturile de care ai nevoie.
Peretii unei case sunt cei care ne protejaza de variatiile termice, de zgomote, de seisme sau in fata incendiilor. Chiar si gradul general de confort sau nivelul de sanatate al locatarilor poate fi influentat de calitatea peretilor.

YTONG este rodul a 85 de ani de cercetare si dedicare pentru realizarea unor pereti care sa iti ofere cele mai bune conditii de locuire. Proprietatile de termoizolare ale sistemului de zidarie YTONG permit incadrarea cladirii in clasa energetica A, fara a necesita un sistem suplimentar de termoizolatie pe fatada.

Alege sa iti construiesti locuinta cu solutii moderne si eficiente. Performantele tehnice YTONG sunt recunoscute oficial si in Romania, fiind solutia de zidarie certificata pentru case verzi de catre Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi.

Sursa articol: www.casagalben.ro