Te vrem în Echipa Noastră

Recrutare_RBC_Imobiliare

Recrutare_RBC_Imobiliare

Recrutare_RBC_Imobiliare

Posturi disponibile:
– Consilier Imobiliar departament rezidențial Cluj-Napoca;
– Consilier Imobiliar departament rezidențial Florești;
– Consilier Imobiliar departament comercial Cluj-Napoca;
– Internship departament Marketing – Vânzări.

Într-un mediu din ce în ce mai activ pe piața imobiliară, RBC Imobiliare împreună cu echipa sa își propun să ofere clienților săi un lucru banal, un lucru uitat de mult, servicii de calitate.

Dacă dorești să te alături unei echipe în care să ai posibilitatea să te dezvolți pe plan profesional, unei echipe orientate spre performanță atunci trimite-ne acum CV-ul tău cu ajutorul formularului de mai jos. Nu trebuie să ai o pregătire prealabilă, singurul lucru pe care îl cerem de la tine este dorința de a învăța. Viitorii tăi colegi de la RBC Imobiliare își vor dedica timpul pentru instruirea ta și inițierea în poate unul din cele mai vibrante domenii de muncă din Cluj Napoca.

Ce îți oferim în schimb? Îți oferim un mediu plăcut de muncă într-un sediu modern situat în cartierul Mărăști, un mediu liniștit de muncă, unde vom face tot posibilul să zâmbești în fiecare zi. Ai posibilitatea de a îți crea propriul program de muncă, iar dacă ești student te așteptăm cu drag să îți faci la noi internshipul sau practica. Pe lângă toate acestea primești bineînțeles salariu fix, comisioane, bonusuri și cadouri pentru cei mai buni angajați ai lunii. Bănuim că nu mai este nevoie să îți spunem că beneficiezi de mașină de firmă pentru deplasări, calculator, iar suportul tehnic este de 100% în cazul în care ai o idee cât de mică, dar genială.

Nu ne crezi pe cuvânt? Hai acum la sediul nostru de pe Str. Iazului Nr. 19, Etaj 2, pentru a purta o discuție cu Echipa RBC Imobiliare. Te așteptăm.

Recrutare_RBC_Imobiliare

Numele tau (camp obligatoriu)

Adresa ta de e-mail (camp obligatoriu)

Subiectul

Numar de telefon (obligatoriu)

Mesaj

CV-ul tău